top of page

Siirtohuhu: Arsenal kiinnostunut hankkimaan Milan-tähden

13.3.2024 19.44


Charles De Ketelaere Arsenal
Atalantan lainapelaaja Charles De Ketelaere oli Serie A:n helmikuun pelaaja. Kuva: twitter.com/Atalanta_BC

Arsenalin huippumanageri Mikel Arteta on idenfioinut AC Milanista Atalantassa lainalla olevan Charles De Ketelaeren potentiaaliseksi vahvistukseksi tulevan kesän siirtoikkunalla.


Fichajes kertoo CaughtOffsiden sivuilla, että Arteta näkee De Ketelaeren arvokkaana pelaajana, jolta löytyy ominaisuudet ratkoa pelejä.


23-vuotias belgialainen on iskenyt kymmenen maalia ja tarjoillut seitsemän maalisyöttöä kolmessakymmenessäkolmessa pelissä Atalantan paidassa kaikki kilpailut huomioonottaen.


Kuka on Charles De Ketelaere?


Charles De Ketelaere siirtyi kaudeksi 2022-23 AC Milaniin suurin odotuksin 36,5 miljoonan euron hintalapulla Belgian pääsarjassa pelaavasta Club Bruggestä.


Hyökkävänä keskikenttäpelaajana tunnettu De Ketelaere floppasi pahasti Milanissa debyyttikaudellaan. 32 ottelussa uran avausmaali Serie A:ssa jäi tekemättä ja maalisyöttöjäkin kertyi vain yksi kappale.


Belgialainen tuli kentälle lähinnä penkiltä, eikä onnistunut tekemään vaikutusta Milanissa kadoten usein pelin sisällä saadessaan mahdollisuuden näyttää taitonsa.


Atalantassa tilanne on ollut toinen. Useasti kärjessäkin kuluneella kaudella aloittanut De Ketelaere on iskenyt Atalantassa ne tehot, joita Milanissa odotettiin viime kaudella.


De Ketelaeren suurimmat vahvuudet ovat pelisilmä ja tekniikka. De Ketelaerea on hyökkäävä keskikenttä, mutta häntä voi peluuttaa tämän kauden jälkeen myös hyvin mielin kärjessä. Toki hänelle on aina hyvä miettiä sopiva kärkipari, koska ainoana kärkenä De Ketelaeren fysiikka ei riitä.


Joka tapauksessa De Ketelaere olisi mielenkiintoinen vahvistus Arsenalille ja Arteta saisi suuret lahjat omaavan pelaajan käyttöönsä.
Comments


bottom of page